Algemene informatie

De groepen zijn ingedeeld op leeftijd en niveau. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met vriendjes/vriendinnetjes.

Bij MOTIVdance wordt er veel georganiseerd voor de dansers.

 

Optredens/dansshows

Zo worden dansers meer uitgedaagd en zullen zij podiumtalent ontwikkelen. Alle dansgroepen krijgen een aantal keren per jaar de kans om op te treden. Denk hierbij aan Koningsdag, dansshows en de intocht van Sinterklaas!

 

Activiteiten
      Voor de jeugd organiseren we te gekke activiteiten. Denk hierbij aan:

  • Videoclips opnemen (met drone)
  • Gezellige filmmiddagen-/avonden met, natuurlijk, popcorn.
  • Carnaval
  • Pieten op bezoek 

Soorten dans-/sportstijlen

Peuterdans (2,5 t/m 4 jaar) & Kidsdance (4 t/m 7 jaar)

Voor de allerkleinsten onder ons hebben we 'peuterdans' daarop volgend 'Kidsdance'. Op een speelse manier wordt de fantasie van kinderen gestimuleerd. Het doel van deze lessen is de ontwikkeling van de motoriek, muzikaliteit, richtingsgevoel en het belangrijkste doel: plezier in het dansen! Zij zullen zich steeds vrijer voelen waardoor de doelen optimaal behaald kunnen worden.

 

Streetdance (ft. HIP-HOP)  (8+)

Er worden stoere choreografieën aangeleerd. Plezier in het dansen, groepsgevoel, motivatie, zelfvertrouwen, houding en uitstraling staan bij deze lessen centraal en worden gestimuleerd.

 

Dansgroep 18+

Ook voor 20'ers en 30'ers is er een dansgroep bij MOTIVdance. Dansstijl: voornamelijk streetdance/hiphop. Daarnaast elementen uit jazz en modern. Heb jij zin om (weer) te dansen? Kom gezellig meedoen!

 

Modern

Klik op de knop 'foto's & video's' en bekijk de video's van Modern om erachter te komen wat dit voor stijl is.

 

Zumba ft. Aerobic 

Zumba x Aerobics -lessen zijn conditietrainingen op heerlijke, fanatieke muziek. In deze lessen staat plezier voorop! Tijdens deze lessen worden choreografieën aangeleerd in blokken die zich herhalen. Daarnaast worden spieren getraind en conditie wordt opgebouwd. In deze lessen ga je veel calorieën verbranden. Nog geen ervaring met dans? Geen zorgen, ook als u er pas later bij komt.

 

Sport (18+):

MOTIV-Attack

MOTIV-Attack zijn high-energy lessen. Een workout voor je hele lichaam op fanatieke muziek waarbij conditie en kracht opgebouwd worden. 

 

CrossCamp

Daag jezelf uit met deze fanatieke sportles, zowel binnen als buiten met o.a. dumbbells, slamballs, kettlebells. 

Kan op eigen niveau gevolgd worden. Voor beginners en gevorderden.  Er wordt getraind op conditie en kracht.