Algemene informatie

De groepen zijn ingedeeld op leeftijd en niveau.

 

Bij MOTIVdance wordt er veel georganiseerd voor de dansers.

 

Optredens/dansshows

Zo worden dansers meer uitgedaagd en zullen zij podiumtalent ontwikkelen. Alle dansgroepen krijgen een aantal keren per jaar de kans om op te treden. Denk hierbij aan Koningsdag, dansshows en de intocht van Sinterklaas!

 

Activiteiten
      Voor de jeugd organiseren we te gekke activiteiten. Denk hierbij aan:

  • Videoclips opnemen (met drone)
  • Gezellige filmmiddagen-/avonden met, natuurlijk, popcorn.
  • Carnaval
  • Pieten op bezoek 

Soorten dans-/sportstijlen

Peuterdans (2,5 t/m 4 jaar) & Kidsdance (4 t/m 7 jaar)

Voor de allerkleinsten onder ons hebben we 'peuterdans' daarop volgend 'Kidsdance'. Op een speelse manier wordt de fantasie van kinderen gestimuleerd. Het doel van deze lessen is de ontwikkeling van de motoriek, muzikaliteit, richtingsgevoel en het belangrijkste doel: plezier in het dansen! Zij zullen zich steeds vrijer voelen waardoor de doelen optimaal behaald kunnen worden.

 

Streetdance (ft. HIP-HOP)  (8+)

Er worden stoere choreografieën aangeleerd. Plezier in het dansen, groepsgevoel, motivatie, zelfvertrouwen, houding en uitstraling staan bij deze lessen centraal en worden gestimuleerd.

 

Dansgroep 18+

Ook voor 20'ers en 30'ers is er een dansgroep bij MOTIVdance. Dansstijl: voornamelijk streetdance/hiphop. Daarnaast elementen uit jazz en modern. Heb jij zin om (weer) te dansen? Kom gezellig meedoen!

 

Zumba ft. Aerobic (volwassenen)

Alle Zumba-lessen zijn conditietrainingen op heerlijke, fanatieke muziek. In de lessen staat plezier voorop! Spieren worden getraind en de conditie wordt opgebouwd. In deze lessen ga je veel calorieën verbranden. Nog geen ervaring met dans? Geen zorgen, ook als u er pas later bij komt.